İCAR İLANI

Mevkii:    KİRAZLAR ALTI

Ada-Parsel:   127/1

Yüzölçümü(metrekare):  17.919,47

İHALENİN KONUSU: Yukarıda tapu bilgileri verilen, kullanım hakkı okulumuza ait olan taşınmazın 1 (bir) seneliğine kiralanması. (01.01.2024-01.01.2025 arası)

İHALE USULÜ: 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 46. maddesine göre “Açık Arttırma Usulü” ile ihalesi yapılacaktır.

İHALENİN NE ZAMAN - NEREDE YAPILACAĞI: 22.12.2023 Saat:15.00-Okulumuz Konferans Salonu

KİRALAMA BEDELİ: Dönümü 4.000 TL (dörtbin) ile açık arttırmaya başlanacaktır.

ÖDEME ŞEKLİ: Toplam bedel Okul-Aile Birliği Banka Hesabı’na 01.01.2024 ve 01.06.2024 tarihlerinden önce iki eşit taksitte yatırılacaktır.

GEREKLİ BELGELER: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İkametgah, Adli Sicil Kaydı

İLAN OLUNUR

NOT:  Söz konusu taşınmaz etrafı tel ile çevrilmiş, kullanıma hazır olarak teslim edilecektir. Kira süresince doğacak zararlardan kiracı sorumlu olup zarar bedeli ayrıca tahsil edilecektir. Kiracı taşınmazın bakımını yapıp korumak ve kollamakla mükelleftir. Sözleşme imzalanması bu kuralın kabul edildiği anlamı taşır.